Modern konyhabútor amit milliméter pontosan gyártunk


Méretre gyártjuk, hogy pontosan illeszkedjen a konyhájába. A modern stílusú megjelenés mellé a Mobilan konyha igazi csúcsminőséget kínál, amit a konyhabútor alapanyagok magas fokú ellenőrzése és a konyhabútor gyártás során használt legmodernebb technológia mellett szakembereink sokéves tapasztalata biztosít az Ön számára. A Mobilan modern konyhabútor egyedi gyártása számtalan lehetőséget kínálnak Önnek is, hogy megvalósítsa modern konyha álmait. Modern megjelenés és a korszerű konyhabútor kiegészítők széles skálája a fogantyúktól kezdve a színezett üvegek használatán át, egészen az egyedi fényképes frontnyomásig. A modern konyabútor gyártás technikai hátteret a legprofibb vasalatok, a fékező fiókok, kosarak, és az érintésre nyíló konyhabútor ajtók nyújtják, amelyek nem csak megkönnyítik hétköznapjainkat, de egy életen át bizonyítani fognak az Ön számára.

Modern konyhabútor
gondosan válogatott alapanyagokból


Minden modern konyhabútorra 10 év garanciát adunk ezért számunkra is fontos, hogy kizárólag minőségi alapanyagokat használjuk a konyhabútor gyártás során ......

Ingyenes tervezés

Modern konyhabútor esetében is rengeteg formából, anyagból és színből válogathatunk. Szakértő munkatársaink ingyenesen megtervezik az aktuálisan legmodernebb konyhabútort az Ön számára.

Csak 90%-ot fizet

Amennyiben 2014.12.21-ig megrendeli az új, modern konyhabútorát abban az esetben a vételár 90%-át kell kifizetnie, mivel a maradék 10%-ot karácsonyi ajándékként mi adjuk hozzá.

Ingyenes helyszíni felmérés

Biztos lehet abban , hogy minden pontosan illeszkedni fog, mivel a megrendelés után ingyenesen felmérjük a konyháját.

Megválaszoljuk kérdését.

Kérem adja meg elérhetőségeit
Kérjük írja le kérdését